Nieuws · 11. mei 2018
ZONDER ROOFDIEREN KAN JE GEEN POPULATIE “WILDE” GRAZERS VERANTWOORD “WILD” LATEN ZIJN!
Tuin · 25. februari 2018
Dan weer wel en dan weer niet. Gaan we de heg weg halen of niet. Hij houd veel wind tegen maar ook de zon en je knipt je handen krom. We hebben eindelijk de knoop doorgehakt, we leggen hem om.
Vijver · 11. februari 2018
Hoe maak je een leuke vijver om te zien en die ook voor de visjes een prettig verblijf is. Ik hou niet zo van de trend waarin je een machine kamer nodig hebt om je Koi vijver in stand te kunnen houden. Gewoon een natuurlijke vijver waar de natuur er grotendeels voor zorgt dat de vissen gezond blijven. En deze vijver is een stuk betaalbaarder.
Vijver · 11. februari 2018
Vanaf het eerste moment dat ik een eigen tuin had wilde ik een vijver. Hier een korte terugblik in de periode van 1984 tot en met 2016 waarin ik zeker 5 vijvers gemaakt heb. Sommige vissen heb ik al meer dan 20 jaar.
Nieuws · 26. januari 2018
Heb jij ook een digitaal dossier bij een financiële instelling. Dus je hypotheek of bank stuurt geen afschriften meer maar je kan ze op hun site raadplegen? Hou er rekening mee dat je hierdoor vaak niet meer aan je bewaarplicht kan voldoen. De instanties laten namelijk heel veel informatie niet meer zien waar je vroeger wel een afschrift over kreeg. zo maar via de post zonder sms of token code.
Tuin · 18. januari 2018
Een Ree op visite naast ons huis.
Tuin · 15. januari 2018
Geen vuurwerk investering maar een investering in vogelvoer. Vele dagen schieten de kleuren langs het raam en fluitende vogels vullen de lucht. Wel zo leuk en het kost je geen vinger of een oog.
Nieuws · 30. december 2017
Een bril als leugendetector, de ontwikkelingen zijn al bijna zover. Zet je bril op als je een auto koopt en prik elke leugen lek. Maar ook een leugentje om goodwill kan sneuvelen.
Nieuws · 21. december 2017
2017 is het jaar van de onthullingen. Zijn we goed bezig of juist niet? Deze terugblik laat ook alle bronnen zien in linkjes. Lees het niet allemaal want dan wordt je pas echt depressief. Advies voor 2018 Pas op voor Nep nieuws en mooipraters stop oppervlakkigheid. Bijna alle positieve berichten lijken ook negatieve kanten te hebben. Schone elektrische auto of kleeft er ook bloed en kinderarbeid aan? Lees en Huiver
Politiek · 13. december 2017
Biogas is nep zie de video: KRO Reporter De biogas beerput.

Meer weergeven